2023 m. sausio 5 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje vyko darbinis susitikimas su projektą „Džiaugsmo slėnis „Vaikų ir jaunimo psichinės ir emocinės sveikatos gerinimo modelio diegimas“ Telšių savivaldybėje vykdančiais VšĮ Vaikų ir jaunimo centro „Džiaugsmo slėnis“ atstovais, Telšių rajono savivaldybės specialistais ir viešosios bibliotekos administracija.

VšĮ Vaikų ir jaunimo centras „Džiaugsmo slėnis” ir  Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka dar 2022 m. gegužės mėn. yra pasirašę bendradarbiavimo sutartį Headspace pokalbių kambario veiklai bibliotekos III a., biblioteka kaip tiesioginis partneris dalyvauja projekto veiklose.

Naujasis projektas parengtas ir įgyvendinamas, siekiant užtikrinti glaudesnius dvišalius Lietuvos ir valstybių donorių ryšius su partneriais iš Islandijos.

Apie įgyvendinamo projekto veiklas tarėsi bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Vida Urnikienė, Vaikų ir jaunimo aptarnavimo skyriaus vedėja Monika Lukoševičienė, Telšių rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriaus vyriausioji specialistė Rūta Žlibinienė, VšĮ Vaikų ir jaunimo centro „Džiaugsmo slėnis“ direktorė, projekto koordinatorė Jūratė Gineitienė, projekto vadovas Marijus Eidietis.

(tekstą ir nuotraukas skelbia Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka)